Stad & Esch Randweg

Beurs Bewust Leven en ruimte te huur.

Afgelopen zaterdag stonden we met een stand van De Basis op de beurs Bewust Leven in Meppel.
Mooie beurs met veel fijne mensen, mooie, lekkere, duurzame en gezonde producten, weldadige behandelingen en inspirerende lezingen en workshops.

 

Mooi om te zien dat het begrip bewust leven langzaam maar zeker ook hier breder begint te worden dan gezonde voeding en complementaire gezondheidszorg. Zo was bijvoorbeeld ook Harskamp daken aanwezig met zonnepanelen en informatie over duurzame dakbedekkingssystemen en Schik met creatieve opleidingen. Dat sluit goed aan bij de visie van De Basis.

Wij zijn van mening dat bewust leven betrekking heeft op alle facetten van het leven. Voor ons is het samenbrengen van al deze verschillende elementen en meewerken aan deze bewustwording een van de belangrijke uitdagingen. Het vraagt om de bereidheid om met elkaar het gesprek aan te gaan, de bereidheid om te onderzoeken welke invloed jouw manier van leven heeft op je gezondheid, op de omstandigheden waar je in verkeerd en op de wereld om je heen. Inzicht op deze vlakken kan je helpen om keuzes te maken en op die manier bewuster te gaan leven.

Een mooie uitdaging waarover we op de beurs met verschillende bezoekers inspirerende gesprekken hebben gehad.

Een ander thema wat we zaterdag bij de bezoekers van onze stand onder de aandacht hebben gebracht is de mogelijkheid om binnenkort ruimten bij ons te huren. Wij zijn met een makelaar in gesprek en het lijkt er veel op dat we tot goede afspraken kunnen komen. Het is nog niet zeker dat dit direct ook de ruimte is waar we ons definitief gaan vestigen maar in ieder geval alvast een mooie locatie waar diverse ruimtes beschikbaar zijn en wij zelf ook al een aantal activiteiten op kunnen starten. Mocht je belangstelling hebben om een ruimte bij ons te huren, vast of flexibel, fulltime of voor een enkele keer, laat het ons weten.