Stad & Esch Randweg

Repair Café

Het eerste Repair Café was afgelopen zaterdag, 28 mei, een feit.
Stofzuiger, boormachine, broodroosters, e-reader, naaimachine, snoeischaar en nog veel meer, kon gered worden van de vuilnisbak.
Het volgende RC is op 25 juni.

Bij een Repair Café kan je terecht voor allerlei kleine reparaties aan bijvoorbeeld (huishoudelijke) apparaten, (tuin) gereedschap, speelgoed, kleding of je fiets. Heb je niets te repareren, dan mag je ook gewoon even binnenlopen voor een gezellig praatje of een kop koffie. De reparaties zijn in principe gratis, een vrijwillige bijdrage voor de koffie en andere onkosten is welkom. Na de vakantie gaan we door op iedere laatste zaterdag van de maand. Het RC is open van 9.30 tot 13.00 uur. Locatie is het Trias gebouw aan de Groenmarkt in Meppel.
We hebben al een aantal handige mensen voor het uitvoeren van de reparaties, maar het zou fijn zijn als we het team nog wat kunnen versterken. Vind jij repareren leuk? Ben jij, of weet jij, een handige knutselaar, iemand die graag bezig is met naald en garen of achter de naaimachine en lijkt het je leuk om mee te doen? Laat het ons weten!
Niet handig maar wel zin om mee te doen? Ook dan ben je hartelijk welkom als gastheer, gastvrouw of wat meer achter de schermen als coördinator van het geheel. info@debasismeppel.nl